Support

U bent hier

Support

Wij bieden u een betrouwbare en ervaren partner voor al uw engineering en servicewerkzaamheden voor het onderhoud, ondersteunen en het verbeteren van uw proces.

 

In het geval van een defect toestel, kan u dit sturen naar:

PICS nv
Middelmolenlaan 110
B-2100 Deurne
t.a.v.: service@pics.be

Wenst u een interventie "on site", contacteer dan: service@pics.be

Zij organiseren graag de geschikte technieker voor u!


Calibration Services

Kalibratie voorkomt meetfouten, detecteert instrumentatie die niet voldoet aan de gestelde eisen en stelt u in staat de oorzaak van de problemen met de productiekwaliteit aan te pakken. Het geeft vertrouwen in het proces, levert bewijs aan uw klanten dat u kwaliteit serieus neemt, toont de naleving van de vereiste normen aan en uw klanten kunnen zich veilig voelen in de kwaliteit van uw producten.

Wij bieden kalibratie diensten voor instrumentatie die een breed scala van parameters omvat.

Naast eenvoudige kalibratiediensten, bieden wij ook de zogenaamde "TUS en SAT's" in het kader van NADCAP procedures.

Voor meer informatie contact op sales@pics.be of bel +32 03 326.59.59


Installation & comissioning

Tijdens de inbedrijfstelling kunnen onze engineers de werking van de instrumentatie volledig testen om u ervan te verzekeren dat het system volledig afgestemd is voor een optimale werking van uw installatie.

Onze engineers kunnen ook met uw IT-afdeling samenwerken om ervoor te zorgen dat de gegevens van het besturingssysteem beschikbaar zijn op uw netwerk. Na de inbedrijfstelling bestaat er de mogelijkheid tot het verstrekken van elektronische kopieën van de instrument configuraties voor toekomstig gebruik.

Ook het aanpassen van bestaande systemen of bouwen van volledig nieuw installaties kan onze projectafdeling u assisteren bij de volledige uitvoering van het volledige project.

Onze Installatie en inbedrijfstelling services omvat het configureren van een instrument voordat het de fabriek verlaat tot het op locatie installeren en inbedrijf nemen voor een optimale werking van uw nieuwe instrumentatie.

 

Tijdens dit proces kan uw personeel worden opgeleid voor de configuratie en operator routine. Onze ervaren servie engineers kunnen de werkzaamheden alleen uitvoeren of samen met uw installatie technisch personeel, zodat de juiste kennis wordt overgedragen en u onnodige kosten worden bespaard.

 

Wij kunnen u adviseren wat de beste manier is om uw nieuwe apparatuur te monteren of u compleet  ontworpen bedieningspanelen leveren. Wij kunnen u helpen bij de veldbekabeling van de procesapparatuur naar de bedieningspanelen om te kunnen communiceren met uw bestaande installatie netwerken.

Installation and Commissioning
 
 
 

Tijdens de inbedrijfstelling kunnen onze engineers de werking van de instrumentatie volledig testen om u ervan te verzekeren dat het system volledig afgestemd is voor een optimale werking van uw installatie.

 

Onze engineers kunnen met uw IT-afdeling samenwerken om ervoor te zorgen dat de gegevens van het besturingssysteem beschikbaar zijn op uw netwerk. 

 

Na de inbedrijfstelling bestaat er de mogelijkheid tot het verstrekken van elektronische kopieën van de instrument configuraties voor toekomstig gebruik. 

 

Het aanpassen van bestaande panelen om de regel en acquisitie instrumentatie te verbeteren wordt steeds populairder - een Eurotherm ingenieur kan de volledige uitvoering van het project uit handen nemen, inclusief wijzigingen aan het paneel of bedrading. 

- See more at: http://www.eurotherm.nl/nl-nl/services-2/installation-and-commissioning/...


Training

Wij bieden een scala aan trainingsmogelijkheden om aan de uiteenlopende eisen van onze klanten te voldoen. Voor meer informatie contacteer ons onder sales@pics.be


Video Tutorials

Please check out our "You Tube" page for more links.   

 


Downloads


On-Line support

 

 

 

Support

 


Site support


On-Line support


Downloads


Questions, vragen ?


Tutorials