Datalogging in de cloud (DCC)

Secure Industrial IoT Made Easy


Gegevensverzameling in de cloud (DCC)

 

Secure Industrial IoT Made Easy

 

De volledige circel voor onderhoud op afstand

Wat willen s'werlds machinebouwers voor de volgende oplossing voor onderhoud vanop afstand? Secomea heeft naar duizenden geluisterd en ziet in de antwoorden een terugkerend patroon. Secomea ziet hierin een kans om aan de automatiseringsindustrie een waardevolle oplossing op verschillende niveaus te kunnen bieden:

  • Voldoet aan alle behoeften op het gebied van gegevensverzameling
  • Voorspellend onderhoud
  • Combineert gegevensverzameling en externe toegang in één apparaat
  • Combineert real-time en OEE-datavisualisatie
  • Eenvoudige instelling en eenvoudig te beheren
  • Toekomstbestendig
  • Veilig "Cyber Security"


Corrigerend onderhoud

  De Secomea-oplossing wordt al vele jaren erkend als een toonaangevende technologie voor "Secure Remote Access" voor corrigerend onderhoud. De DCC-oplossing breidt nu uit en voltooit deze cyclus voor preventief en voorspellend onderhoud.


Preventief onderhoud

   Met DCC kunt u informatie organiseren in realtime dashboards voor conditiebewaking. Gegevens worden verzameld via de SiteManager IoT-gateways, die tegelijkertijd fungeren als "tunneling-peers" voor gedecentraliseerde SCADA-systemen. Het systeem geeft u volledig geautomatiseerde procesbeheersing.


Voorspellend onderhoud

   Met DCC kunt u zich concentreren op uw OEE door productiebatchgegevens te beheren en te visualiseren in aanpasbare "dashboards" of via API's. Met de "Secomea SiteManager IoT-gateways" kunt u zelfs dezelfde gegevens gelijktijdig naar andere cloudsystemen verzenden voor verdere analyse.

 

 


Stuur mij een......


Programmatie?

Pics Project Engineering

 

 

Pics installaties en kastenbouw

 

Datalogging in the cloud (DCC)

 


Youtube