Eurotherm iTools configuratie software

U bent hier

Eurotherm iTools-software voor de configuratie en bewaking van temperatuurregelaars en recorders

Eurotherm iTools is een veelzijdige softwaretool waarmee u de Eurotherm temperatuur- en procescontrollers, vermogensregelaars en recorders kunt configureren en bewaken.

Deze tool bestaat uit een complete engineeringstudio voor configuraties; kan gegevens bijhouden; Modbus- EI Bisync en OPC-communicatie; monitoring software.
Ontworpen om de configuratie van Eurotherm temperatuur- en procescontrollers, vermogensregelaars en recorders te ondersteunen.

Eurotherm iTools is tevens ook een veelzijdige reeks softwaretools waarmee u de configuratie en bewaking van Eurotherm nanodac, 2000 en 3000 Series en Mini8-controllers kunt configureren.

Het biedt ook runtime-bewaking van de grafische recorders uit de 6000-serie. Het is in staat om complete controllerconfiguraties te bewerken, op te slaan en te 'klonen', evenals het opzetten van datalogging, procesbewaking en Ethernet- en modemverbindingen.

Grafische bedradingseditor

De grafische bedradingseditor maakt gebruik van een eenvoudige 'drag and drop'-grafische interface om de configuratie van 3500, Mini8-controller, 2604 en 2704 te vereenvoudigen. Door de aansluitklemmen wordt de configuratie van het achterste aansluitpaneel dynamisch toegewezen aan de huidige instrumentconfiguratie.

“View Builder”

View builder maakt het maken van aangepaste schermen mogelijk om een eenvoudige visualisatie van uw proces te bieden.

OPC-server

De OPC® Server kan via het internetverbinding maken met instrumentatie op afstand en waarden lezen en schrijven voor toezicht pakketten zoals SCADA of LabVIEW ™.

 

 


Stuur mij een......


Programmatie?

Pics Project Engineering

 

 

Pics installaties en kastenbouw

 

i-Tools

 


Software