Horizontale robot RH-F serie

U bent hier

Horizontale robot RH-F serie

In een groot aantal toepassingen inzetbaar: Montage van kleine onderdelen, zware lasten, behandelings- en verpakkingstoepassingen.

Deze robot, met buitengewone motor en versterker, is de meest geschikte oplossing voor toepassingen met grote precisie bij hoge snelheden. Een groot aantal complexe applicaties kan door de combinatie met andere apparaten van Mitsubishi, zoals PLC's of servo's, eenvoudig worden gerealiseerd.

Snelle palletisering, doelgericht omsorteren, perfecte montage: en dat allemaal in recordtijd. Dat is de RH-F-serie van Mitsubishi Electric die in de SCARA-klasse topprestaties in 0,29 secondentakt biedt. Het productspectrum bestaat uit het instapmodel RH-3FH voor werkzaamheden tot 3 kg, de krachtpatser RH-6FH met een draaglast van maximaal 6 kg, de RH-12FH met een draaglast van 12 kg en het topmodel RH-20FH met een draaglast van 20 kg en een reikwijdte tot 1000 mm. Alle varianten zijn als compleet systeem beschikbaar of als eenvoudig te integreren module voor volledige PLC-functionaliteit van de robot op het Mitsubishi Electric iQ Platform.

Naast extreem korte cyclustijden overtuigt de RH-F-serie bovendien door een buitengewone flexibiliteit: Door de enorme uitbreiding van het zwenkbereik bereikt de robot probleemloos elke positie van zijn werkgebied.

Highlights

  • Wij verhogen uw productiviteit: takttijden tot 0,29 seconden met herhalingsprecisies tot ± 0,01 mm
  • Maximaliseer uw actieradius: reikwijdte 350 tot 1000 mm, spindellengte 150 tot 340 mm
  • Optimale bescherming: IP54 standaard, optioneel IP65, gesloten behuizing
  • Hygiëne: voor voedingsmiddelen geschikt vet standaard (vanaf RH-6FH) of cleanroom-model (ISO-niveau III) beschikbaar. Bovendien alle signaal- en pneumatische kabels reeds geïntegreerd
  • Aansluitingen: pneumatische en elektrische grijpers, Ethernet, USB, camera-interface en twee encoderaansluitingen alsmede tot 8 andere extra assen, optioneel I/O- en veldbus-uitbreidingskaarten. Directe verbinding via Ethernet met de GOT-bedieningsterminals.
  • Configuratie: Als compleet systeem van robots en controllers of met PLC-module voor volledige PLC-functionaliteit van de robot op het iQ Platform
  • Teaching-box: Volledig grafische R56TB met touch-screen of R32TB

 

 


Stuur mij een......


Programmatie?

Pics Project Engineering

 

 

Pics installaties en kastenbouw