• kenburns1
  • kenburns1

PLC & Controller configuratie

Siemens, Allen Bradley, Schneider, GE Fanuc, Mitsubishi & Wago zijn maar enkele van de PLC's die door onze ingenieurs geprogrammeerd worden. In eerste instantie zijn het de klantspecificaties die de keuze van de PLC bepalen.

 

 

Veel procesbesturingen zijn tegenwoordig uitgevoerd met een PLC systeem om de procesbesturing op correcte wijze te laten functioneren. PICS is ervaren op het gebied van PLC programmeren, daarbij is het één van de vele diensten die wij voor u uit handen kunnen nemen.

Een PLC programmeren is geen zaak van ‘even doen’, hiervoor is kennis op maat nodig. Pics heeft over de jaren een uitgebreide applicatie kennis uitgebouwd en heeft de kennis ervaring om een PLC voor u te programmeren. In nauw overleg met de opdrachtgever gaan wij een PLC programmeren en helpen wij u bij het in bedrijf nemen van de procesbesturing. Hierbij staat de wens van de klant centraal, om ervoor te zorgen de installatietechniek en de aandrijftechniek tot in detail op elkaar wordt afgestemd.

PLC Besturingen

Onze projectingenieurs zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van PLC programmeren, waarbij complexe machines en installaties in bedrijf worden genomen.

Voor het ontwerpen van uw machinebesturing of machinesoftware bent u bij Pics nv aan het juiste adres.