Temperatuur- en vochtigheidsrecorders

Temperatuur- en vochtigheidsrecorders

De nieuwe TR7A van T&D omvat multi-communicatiemethoden en automatisch uploaden van gegevens naar de cloudfunctie, plus een nieuwe reeks kenmerken en functies.

Connecties:


Wireless LAN (WiFi)

        


Bluetooth

Mobile App


USB

Software en USB-kabel inbegrepen

 

De TR71A is een temperatuurlogger met twee beschikbare sensoraansluitingen en kan meten van -60 tot 155℃. Het brede scala aan optionele sensoren zorgt voor meer flexibiliteit bij het meten.

Het LCD-scherm maakt de gelijktijdige weergave van ofwel de huidige waarden van twee kanalen, de hoogste en laagste waarden van kanaal 1 of de hoogste en laagste waarden van kanaal 2 mogelijk. Het ALM-pictogram op het LCD-scherm waarschuwt de gebruiker voor het optreden van een alarm .

Gebruik de draadloze LAN-functie om automatisch gegevens naar de cloud te uploaden voor altijd en overal toegang en waarschuwingsberichten te ontvangen. Maak verbinding met een pc met een USB-kabel om opgenomen gegevens te downloaden en instellingen te wijzigen.

De softwaretoepassing die met de TR71A wordt gebruikt, heeft een "Vaccinemodus", die voldoet aan de CDC-vereisten voor VFC of deze overtreft, en is nuttig voor het bewaken en registreren van vaccintemperaturen. TR71A is niet alleen nuttig in onderzoekslaboratoria en ziekenhuizen, maar ook in huizen, kantoren en andere industrieën.

 

De TR71A gebruikt een draadloos LAN-toegangspunt om geloggde gegevens en alarmen automatisch te uploaden naar onze gratis cloudgebaseerde "T&D WebStorage Service".

Gebruik onze Windows-software “TR7 voor Windows” om instellingen te maken van en gegevens via USB naar een pc te downloaden. Onze Windows-software "T&D Graph" maakt het gemakkelijk om gegevens vanaf uw pc te bekijken en te analyseren.

De mobiele app "T&D Thermo", die het bekijken en instellen van gegevens van smartphones en tablets via Bluetooth-communicatie mogelijk maakt, zal eind 2021 ondersteuning bieden voor de TR71A.

 

 

 


Stuur mij een......


Programmatie?

Pics Project Engineering

 

 

Pics installaties en kastenbouw