Verticale knikarm robot

U bent hier

Verticlale knikarm robot

Inzetbaar voor toekomstige toepassingen bij flexibele producten en flexibele productieprocessen.

Deze robot, met buitengewone motor en versterker, is de meest geschikte oplossing voor toepassingen met grote precisie bij hoge snelheden. Een groot aantal complexe applicaties kan door de combinatie met andere apparaten van Mitsubishi, zoals PLC's of servo's, eenvoudig worden gerealiseerd.

De RV-F-serie biedt een hoog-dynamische 6-as-knikarmrobot voor maximale kwaliteit. Takttijden van slechts 0,32 seconden verhogen uw productiviteit en maken zodoende toepassing in installaties met zeer hoge snelheden mogelijk. De dubbele armstructuur zorgt niet alleen voor meer bewegingsvrijheid, maar ook voor meer stabiliteit en toepassingsflexibiliteit. Afhankelijk van het model zijn de robots voorzien van twee armen met een draaglast tot 70 kg bij een reikwijdte van 504 tot 2055 mm. Werkzaamheden, waarbij heel weinig ruimte ter beschikking staat, zelfs met wand- of plafondmontage, vormen voor de RV-F-serie geen probleem. Alle systemen tot 20 kg hebben dezelfde compacte robotcontroller CR750.

Bovendien zijn alle systemen reeds af fabriek voorzien van ingebouwde Ethernet-, USB-, tracking-, camera- en extra-asaansluitingen alsmede handmatige I/O's en draaien daarbij met een beschikbaarheid van meer dan 99,9%.

Highlights

  •     Verhoog uw productiviteit: Takttijden tot 0,32 seconden met herhalingsprecisies tot ± 0,02 mm
  •     Flexibel werkgebied: een reikwijdte van 504 tot 2055 mm bij bolvormige werkruimte – ook achter de robot.
  •     Uw bescherming voor een ruwe omgeving: IP67 standaard
  •     Hygiëne: interne kabelgeleiding van alle kabels en pneumatische leidingen, cleanroom-model (ISO-niveau III) beschikbaar
  •     Aansluitingen: pneumatische en elektrische grijpers, Ethernet, USB, camera-interface en twee encoderaansluitingen alsmede tot 8 andere extra assen standaard, optioneel I/O- en veldbus uitbreidingskaarten. Directe verbinding via Ethernet met de GOT-bedieningsterminals.
  •     Configuratie: Als compleet systeem van robots en PLC of met PLC-module voor volledige PLC-functionaliteit van de robot op het iQ Platform
  •     Teaching-box: Volledig grafische R56TB met touch-screen of R32TB

 

 

 


Stuur mij een......


Programmatie?

Pics Project Engineering

 

 

Pics installaties en kastenbouw